Let me capture the story of your day in a candid, timeless and engaging photos.

The excitement brought on by Saturday morning. The tiny flowers adorning your hair and the chosen shade of lipstick. The white dress of your dreams. The hushed rehearsing of your vows. Your mother, discreetly wiping away tears, and the groom, shifting his weight restlessly from one foot to another in front of the altar. Gentle touches and meaningful glances. Countless wishes for good fortune and the tightest hugs …

I photograph your wedding day alone or in tandem; always close enough to capture the once-in-a-lifetime moments yet far enough not to disturb them.

A wedding is a celebration of love. May it be well-documented.

besede mojih parov

"Sploh še nisva pričakovala celotne galerije slik od poroke in potem mail. Aaaaaa. Nasmeh do ušes in hitro klik na link. Uau, še vedno nimava besed. Kako božanske fotke! Sploh ne morem verjeti, da so res najine in da sva na njih res midva! Hvala, ker si bila z nama ti. Bilo je čudovito. Tako neopazna, da te nisva niti opazila in obenem očitno tako blizu, da je v fotkah zajeto čisto vse, pa nama sploh ni jasno kdaj in kako. In obenem za vso sproščenost, da sva se midva, ki sva popolnoma nenavajena fotografiranja, počutila, kot da to delava vsak dan. Hvala za to. Tako imava čudovite spomine, ki jih bova imela za vedno. In z velikim veseljem jih bova gledala znova in znova. Zato na koncu dodava le še en ogromen HVALA!"
Alenka & Nejc

"Najlepša stvar v preteklem letu je bila poroka z Maticem in Elin krst. Da se tega dne lahko vsak dan spominjamo preko fotografij, si zaslužna prav ti, Tamara! En velik hvala še enkrat! Ko gledam nazaj, še zdaj ne morem verjeti, kakšno srečo sva imela, da sva našla prav tebe! Profesialnost na višku in vrhunska kvaliteta! In pa zelo prijazen odnos in dobrosrčnost. Hvala. Hvala za vse ujete trenutke in minute, ki smo jih preživeli skupaj!"
Suzana & Matic

Fotografske storitve Tamara Bizjak, s. p., davčna številka: 14495287, matična številka: 6892922000

Menu