emociones y sentimientos del día de tu boda en fotos románticas y sin tiempo.

la emoción desbordante del sábado por la mañana. las pequeñas flores que adornan tu pelo. el maquillaje perfecto. el vestido blanco de tus sueños. el silente repetir de tus votos. tu mamá, discreta al esconder algunas lágrimas. el novio, frente al altar y balanceando incesantemente su peso de un pie a otro. miradas que se cruzan y explotan de sentido. manos entrelazadas. El beso. incontables deseos de felicidad y aún más efusivos abrazos…

fotografío tu boda sola o en dúo; siempre lo suficientemente cerca para capturar todos esos momentos únicos y al mismo tiempo lejos suficiente para no alterarlos.

puedo acompañarte en tu casamiento por civil, en los preparativos, en la ceremonia en la iglesia, durante los cocktails y en tu fiesta inolvidable. también podemos tener una sesión pre-boda o trash-the-dress.

si estás planeando una boda íntima o una boda de día, por favor, no dudes en contactarme: quiero estar junto a vos en ese día.

una boda es una celebración del Amor. que esté bien documentada.

besede mojih parov

"Sploh še nisva pričakovala celotne galerije slik od poroke in potem mail. Aaaaaa. Nasmeh do ušes in hitro klik na link. Uau, še vedno nimava besed. Kako božanske fotke! Sploh ne morem verjeti, da so res najine in da sva na njih res midva! Hvala, ker si bila z nama ti. Bilo je čudovito. Tako neopazna, da te nisva niti opazila in obenem očitno tako blizu, da je v fotkah zajeto čisto vse, pa nama sploh ni jasno kdaj in kako. In obenem za vso sproščenost, da sva se midva, ki sva popolnoma nenavajena fotografiranja, počutila, kot da to delava vsak dan. Hvala za to. Tako imava čudovite spomine, ki jih bova imela za vedno. In z velikim veseljem jih bova gledala znova in znova. Zato na koncu dodava le še en ogromen HVALA!"
Alenka & Nejc

"Najlepša stvar v preteklem letu je bila poroka z Maticem in Elin krst. Da se tega dne lahko vsak dan spominjamo preko fotografij, si zaslužna prav ti, Tamara! En velik hvala še enkrat! Ko gledam nazaj, še zdaj ne morem verjeti, kakšno srečo sva imela, da sva našla prav tebe! Profesialnost na višku in vrhunska kvaliteta! In pa zelo prijazen odnos in dobrosrčnost. Hvala. Hvala za vse ujete trenutke in minute, ki smo jih preživeli skupaj!"
Suzana & Matic

Fotografske storitve Tamara Bizjak, s. p., davčna številka: 14495287, matična številka: 6892922000

Menu