Tamára sem. Z naglasom na drugem a, lepovasprosim! Včasih sem bila precej občutljiva glede izgovorjave svojega imena, ampak pri tridesetih ugotoviš, da je to, tako kot še precej drugih stvari v življenju, precej nepomembno. Da šteje le, da so ob meni ljudje, ki jih imam najraje. Da sledim srcu, četudi ima nore ideje. No, o tem, kaj je noro, bi lahko še razpravljali.
Pred petimi leti sem spakirala prevelik nahrbtnik in šla sama na pot proti vzhodu. V Kambodži sem spoznala njega, ki je moja najljubša dvojina. Argentina je res na koncu sveta, ampak ja, ljubezen ne pozna meja in tako trenutno živiva v Buenos Airesu.

Fotografija me spremlja že od malih nog – zgornja polica v hladilniku je pri nas doma rezervirana za role filma in stene krasijo fotografije s potovanj. Nekje vmes sem našla grafično oblikovanje, iz katerega sem pozneje tudi diplomirala, študij pa sem nadaljevala v smeri fotografije.

Svet torej rada gledam skozi objektiv. Vem, da ni lahko biti na drugi strani, zato se vedno trudim, da fotografiranje poteka čim bolj sproščeno. Iščem svetlobo, ki vam poboža lice, drobne geste, ki povedo veliko ... Bližino, družino. To, kar vam pomeni največ.
Hvala, ker me pustite blizu.

Sprejemam rezervacije za fotografiranje porok v Sloveniji (maj-september 2022).

Fotografske storitve Tamara Bizjak, s. p., davčna številka: 14495287, matična številka: 6892922000

Menu