poroka med vinogradi | kras

poletne sobote imam rada tudi zato, ker me kot poročno fotografinjo pot pogosto vodi v meni še neznane kotičke slovenije. neko junijsko soboto me je navigacija pripeljala v majhno vasico med slikovitimi vinogradi, na turistično kmetijo benčič. P&U sta jo našla precej po naključju, a sta v njej takoj prepoznala njuno sanjsko poročno lokacijo. “priprava poroke v lastni organizaciji je sicer res terjala nekaj več časa kot če bi poroko organizirala na kateri izmed klasičnih lokacij, saj sva morala poskrbeti tudi za postavitev prostora in najem nekatere opreme. je bila pa zato izkušnja toliko bolj posebna, saj sva v domačiji benčič našla res pristno kraško okolje, domačnost in gostoljubje. zagotovo je k odličnemu poročnemu dnevu pripomoglo tudi to, da se glede poroke nisva preveč obremenjevala in si pustila prostor tudi za malo improvizacije,” se spominja nevesta P.
res je takšna sproščenost prišla še kako prav pri prilagajanju urnika zaradi dogodkov, ki jih težko predvidiš. konec dober, zabava uspela in kaj je lepšega kot nazdraviti novim začetkom ob prasketanju tabornega ognja?

(opomba: če vam organizacija poroke predstavlja stres ter vam manjka časa in potrpljenja, toplo priporočam sodelovanje s poročnim organizatorjem.)

poroka na krasu


poročni fotograf: tamara bizjak
p
oročna lokacija: turistična kmetija benčič
poročna obleka: white couture
poročno ličenje in frizura: zlatolaska
ženinova poročna obleka: morro sartoriale
ženinov metuljček: bonatura
poročni šopek: mini dekor
poročna dekoracija: shabby house
poročna torta: yammy tammy
poročni band: popgaraž