porocni fotograf gorska poroka mangartsko sedlo bovec julijske alpe
porocni fotograf-obala-kras-goriska-brda

POROČNA FOTOGRAFIJA

naj povem zgodbo vajinega dne - iskreno, čutno in zaljubljeno.

vznemirjenje, ki ga prinaša sobotno jutro. drobne cvetlice, ki bodo krasile tvoje lase in izbrani odtenek šminke. čudovita poročna obleka. pa tiho ponavljanje zaobljub. mama, ki si naskrivaj briše solze in ženin, ki se nemirno prestopa pred oltarjem. nežni dotiki in pomenljivi pogledi. milijoni dobrih želja in najmočnejši objemi ...

vajin poročni dan fotografiram sama ali v dvoje; vedno dovolj blizu, da ujamem trenutke, ki se zgodijo le enkrat in hkrati dovolj daleč, da jih ne zmotim.

poroka je praznik ljubezni. naj bo dobro zabeležen.

lgbt poroka porocni fotograf

buenos aires elopement boda fotografo

25 25

besede mojih parov ...

"Draga Tamara, vau. Ti si čudodelka in mojstrica.
To sva sicer že vedela, a vseeno. Noro. Včeraj si rekla: “I love my job”. Upam, da se tega nikoli ne naveličaš, ker se ravno s svojim delom dotakneš toliko ljudi in jih osrečiš in postaneš del njihove zgodbe. Del najine zagotovo si, uživala sva v tvoji družbi in takoj začutila pristnost in toplino, ki si ju tako spretno prenesla v zares čudovite fotografije. Ti trenutki, ki si jih ujela, in to je le drobec ... Ne moreva se jih nagledat, ob tem podoživljava vsako minuto. Hvala za mirnost, spontanost in dobro voljo, hvala za pomoč in nasvete, hvala za čisto vse."

Vid & Sandra, poroka v Goriških Brdih

foto knjige

za vaju, za vajine.

ni lepšega kot z ramo ob rami listati poročno foto knjigo in obujati spomine na vajin posebni dan.

v ponudbi imam foto knjige preverjenih evropskih proizvajalcev, saj si poročne fotografije zaslužijo le najboljše. vsebino knjige oblikujem skupaj z vama, tako da se med platnicami resnično odvija vajina najljubša zgodba.

"... tisti, ki prihajajo v naš dom, gledajo knjigo in hvalijo vse; od platnice do platnice, vse kar je vmes. Tako pozitivnega odziva si nisem predstavljala, čeprav je vse res. Ljudje bi bili lahko tiho, rekli "lepo"... in to bi bilo vse. Pa vendar vsakomur, ki vzame v roke poročni album J & G, skačejo iskrice v očeh, kot bi bil ravnokar na njuni poroki.

... Fotografov je sicer veliko, vsak ima svoj stil, ki nekomu ustreza, drugemu ne. Tvoj je izjemen, naraven, nežen, čuten."
Karmen

vaju zanima poročno fotografiranje?

z veseljem vama predstavim mojo ponudbo.

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.
error: Content is protected !!