poročna fotografija

za vaju in vajine!

mislim, da je biti poročna fotografinja privilegij.

poročna fotografija
poročna fotografija na obali piran slovenia wedding photographer

“neizrekljivo in neizmerno sem hvaležna vesolju, da smo se našli!
tako pristno, tako živo, tako lepo in skladno si ujela najpomembnejše trenutke, čustva, nasmehe, poglede, objeme …”
s&s, poroka v piranu

poroka na dvorcu zemono v vipavski dolini

z vama …

vedno dovolj blizu, da ujamem trenutke, ki se zgodijo le enkrat in hkrati dovolj daleč, da jih ne zmotim.

moj cilj je ujeti čim več spontanega dogajanja med vama in vajinimi svati skozi celoten poročni dan. fotografiram ključne trenutke pa seveda še veliko tistih majhnih, za katere vidva mogoče sploh ne bosta vedela, da so se zgodili. vedno se potrudim, da vas vse prikažem v najboljši luči.

vem, kako

pristopiti.

poroke fotografiram že 14 let in ne, niti dve si nista bili podobni. poročna fotografija so ljudje, vsak s svojim karakterjem in lokalnim vremenom. so lokacije, ki niso vedno idealne, trenutki brez reprize in ponovitev, stalno spreminjajoča se svetloba … predvsem pa je to dan, ki (pre)hitro mine.
poroka je praznik ljubezni. naj bo dobro zabeležen.

pomembno je

zaupanje.

vem, da je stati pred kamero neprijetno in vaju skrbi, da ne znata pozirati … kot vajina poročna fotografinja vama obljubim, da bo portretno fotografiranje minilo v sproščenem vzdušju, da vaju bom vodila v naravne poze in bosta na fotografijah najlepša.

poročne zgodbe na blogu:

foto knjige

za vaju, za vajine.

ni lepšega kot z ramo ob rami listati poročno foto knjigo in obujati spomine na vajin posebni dan.

v ponudbi imam foto knjige preverjenih evropskih proizvajalcev, saj si poročne fotografije zaslužijo le najboljše. vsebino knjige oblikujem skupaj z vama, tako da se med platnicami resnično odvija vajina najljubša zgodba.

“… tisti, ki prihajajo v naš dom, gledajo knjigo in hvalijo vse; od platnice do platnice, vse kar je vmes. tako pozitivnega odziva si nisem predstavljala, čeprav je vse res. ljudje bi bili lahko tiho, rekli “lepo”… in to bi bilo vse. pa vendar vsakomur, ki vzame v roke poročni album J & G, skačejo iskrice v očeh, kot bi bil ravnokar na njuni poroki…. fotografov je sicer veliko, vsak ima svoj stil, ki nekomu ustreza, drugemu ne. tvoj je izjemen, naraven, nežen, čuten.” karmen

poročna fotografija

za več informacij o mojem delu, mi pošlji email ali pa izpolni spodnji obrazec: