poročna in družinska fotografinja

tamara bizjak porocna fotografija

tamára sem. z naglasom na drugem a, lepovasprosim! včasih sem bila precej občutljiva glede izgovorjave svojega imena, ampak po tridesetem ugotoviš, da je to, tako kot še precej drugih stvari v življenju, precej nepomembno. da šteje le, da so ob meni ljudje, ki jih imam najraje. da sledim srcu, četudi ima nore ideje. no, o tem, kaj je noro, bi lahko še razpravljali.
pred desetimi leti sem spakirala prevelik nahrbtnik in šla sama na pot proti vzhodu. v kambodži sem spoznala njega, ki je moja najljubša dvojina. argentina je res na koncu sveta, ampak ja, ljubezen ne pozna meja in tako kot ptica selivka lovim poletje na južni in severni polobli.

fotografija me spremlja že od malih nog – zgornja polica v hladilniku je pri nas doma rezervirana za role filma in stene krasijo fotografije s potovanj. nekje vmes sem našla grafično oblikovanje, iz katerega sem pozneje tudi diplomirala, študij pa sem nadaljevala v smeri fotografije.

prvo poroko sem fotografirala v 2009 in še vedno lahko iskreno povem, da sem z veseljem poročna fotografinja.

hvala, ker me pustite blizu.

vaša poročna in družinska fotografinja

civilna-poroka-na-lokaciji

besede mojih parov ...

"Tamara svoje delo opravlja neskončno profesionalno in, midva temu rečeva, s posebnim dotikom. Večino časa poročnega dne resnično sploh nisva vedela, da naju kdo fotografira, ker je bila tako subtilna in neopazna ... Potem pa sva pogledala slike! Ujeti vsi najlepši, najmogočnejši, najbolj čustveni trenutki. Kako, kdaj, kje? Njene fotografije so tako neprisiljene, pristne in ganljive, da ni ene same besede, ki bi jih opisala. Ko je postala najina fotografinja, je postala veliko več kot le to: delna organizatorka z veliko izkušnjami, tudi čustveni steber in podpora, predvsem pa nekdo, ki je ves čas priprav dihal z nama in nama dal jasen občutek, da točno ve, kaj dela.
A če je draga? Ne. Dragocena pa."
Klara & Erni, poroka v Ljubljani

Preberi več mnenj ...

pobrskaj po mojih (foto) zapisih na blogu:

DRUŽINSKA FOTOGRAFIJA

foto utrinki družinskih fotografiranj.

zapisi pričakovanja, spoznavanja in igranja ...

This is the default content for your text block

raziskovanja

nekaj razglednic iz bližnjih in daljnih krajev. rada grem in se na novo udomačim. in rada se vračam ;)

zapisi poročnih dni v vsej svoji raznolikosti. ker si niti dve poroki nista podobni.

po svetu

DRUŽINE

poroke

error: Content is protected !!